“12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy' u Anma Günü” Programında Okulumuz Performansı Büyük Beğeni Aldı!

Türk'ün Özü Akif' in sözü teması ile İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy' u Anma Günü programı okulumuz Gazi Anadolu Lisesi ve Canik Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu öğrencileri tarafından Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Canik Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu öğrencileri tarafından İstiklal Marşı Oratoryosu sunuldu. Ardından ilçemiz Gazi Anadolu Lisesi öğrencilerinin “Türk'ün Özü Akif' in Sözü” temalı gösterisi ile devam etti.

Gösteri içeriğinde, sunuculuk yapan öğretmenimiz İhsan Ersavaş’ın tüm performasının yanı sıra özellikle seslendirdiği Mehmet Akif’in “Çanakkale Şehitlerine” adlı şiiri tüm dinleyicileri büyüledi.

Müzik öğretmenlerimiz Semra Doğan Babaoğlu ve Kerem Ekşi seslendirdikleri türküler ile büyük beğeni kazandılar.

Programın yönetmeni ve aynı zamanda sahnede Mehmet Akif Ersoy’u temsilen canlandıran öğretmenimiz Osman Nuri Sarı’nın performansı çok iyiydi.

Ve öğrencilerimiz..

Her biri görevini tam anlamıyla yerine getirdi.

Büyük bir özveri ile rollerini gerçekleştirdiler.

Koroda bulunan gençlerimiz harikaydı.

Asker kıyafetli gençlerimiz müthişti.

Kız öğrencilerimiz, erkek öğrencilerimiz hepsi çok başarılıydılar.

Sahnenin önündekiler kadar arka tarafta görev alan öğrencilerimiz de çok iyiydi.

Yine Akm girişinde resim sergisi açılmasını sağlayan öğretmenlerimiz Yıldan Öztürk, Hilal Ferdağ Eker ve Sevim Erdoğan çok güzel katkı sundular.

Programın icrası esansında ses, ışık düzenlemelerinde ve her türlü kritik durumlarda görev alan öğretmenimiz Uğur Güngör’ün de çok emeği oldu.

Programın sağlıklı şekilde yapılması için tüm bu çalışmaları başından itibaren koordine eden, çalışma ortamlarını hazırlayan ve gerekli tüm malzemelerin tedariğini sağlayan okul müdürümüz Necdet Önder etkinliğin her yerindeydi.

Programa Valimiz Sayın Orhan Tavlı, Cumhuriyet Başsavcısı Sayın M. Sabri Kılıç, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Sayın Tuğamiral Ahmet Bahadır, İl Jandarma Komutanı Sayın Tuğgeneral Mustafa Bakçepınar, İl Emniyet Müdürü Sayın Ahmet Arıbaş, İl Milli Eğitim Müdürümüz Dr. Murat Ağar, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Özer Ersoy,  İlçe Eğitim Yöneticileri, protokol üyeleri, veli, öğretmen ve öğrencilerimiz katıldı.

Program sonrası İl Milli Eğitim Müdürümüz Murat Ağar programı çok beğendiğini ifade ederek tüm öğretmen ve öğrencileri tebrik edip günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.

13-03-202413-03-202413-03-202413-03-202413-03-202413-03-202413-03-202413-03-202413-03-202413-03-202413-03-202413-03-202413-03-202413-03-2024

Yayın: 13.03.2024 - Güncelleme: 13.03.2024 15:22 - Görüntülenme: 105