Her Hafta Bir Deneme Sınavı

Son sınıf öğrencilerimiz için üniversite sınavına hazırlık süreci şüphesiz çok önemlidir.

Hatta iyi bir netice alabilmek için bu çalışmalar 11. sınıfta başlamalıdır.

Bu konuda İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün samgis üzerinden yaptığı il geneli 1 hazırbulunuşluk sınavı, 2 ayt deneme sınavı ve 5 tyt deneme sınavı çok önemli ve faydalı bir çalışma olmaktadır.

Okulumuzda bunların haricinde tüm 11. ve 12. sınıf öğrencilerimize yönelik ekstra 10 ayt-tyt deneme sınavı daha uygulamaktayız.

Son sınıf öğrencilerimizle yaptığımız değerlendirme toplantılarında öğrencilerimizden tüm bu deneme sınavlarını yeterli bulmayıp bunların dışında her hafta bir deneme sınavı daha olma isteği gelmişti.

Öğrencilerimizin bu isteğini dikkate alarak ekstradan her hafta deneme sınavına girmek isteyen 26 gönüllü öğrencilerimizi tespit edip belirledik ve bugün ilk deneme sınavlarını uyguladık.

Artık yılsonuna kadar her hafta mutlaka bir deneme sınavına girecekler. Diğer planlı denemeler olduğu haftalarda iki deneme sınavı uygulamış olacaklar.

Tüm öğrencilerimize çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyoruz.

28-02-202428-02-202428-02-2024

Yayın: 28.02.2024 - Güncelleme: 28.02.2024 16:20 - Görüntülenme: 82