Creative Fashion Recycling KA227

Tem

Avrupa Birliği Yenilik için işbirliği ve iyi uygulamaların değişimi Erasmus+ Faaliyetleri kapsamında 2020-2021 eğitim öğretim yılında hazırlamış olduğumuz 'Creative Fashion Recycling ' başlıklı projemiz İngiltere koordinatörlüğünde hibe almaya hak kazanmıştır. Proje öğrencilerin covid-19 pandemisi nedeniyle neredeyse tüm insanların yaşadığı belirsizlikle daha iyi başa çıkmalarını ve olayları farklı görmelerini sağlamak için yaratıcı becerilerini geliştirmek için oluşturulmuştur. Öğrencilerimiz proje ortaklarımızın ülkelerinde yapılacak olan toplantılara ve etkinliklere katılarak yaratıcılıklarını geliştirmenin yanı sıra problem çözme, iletişim, işbirliği, eleştirel düşünme ve takım çalışması gibi diğer becerilerini geliştirme fırsatına sahip olacaklardır.