eTwinning Change Yourself Not nature

Tem

Okulumuzda yürütülen " Change Yourself Not Nature" başlıklı Erasmus+ projemizin bir alt projesi olarak 2022-2023 eğitim öğretim yılında eTwinning projesi gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimiz öğretmenlerinin rehberliğinde proje ortaklarımız olan İngiltere, Yunanistan ve İtalya' dan akranları ile iklim değişikliği konulu etkinlikler gerçekleştirmişlerdir. Bu proje ile öğrencilerimiz, insanların iklim değişikliğinin nedenleri ve sonuçları ile ilgili farkındalık kazanmışlardır. Yapılan etkinlikler sayesinde, öğrenciler çevreyi korumak için yapacakları her bir girişimin çevre üzerinde olumlu etkisi olduğu, faydalı yaşam tarzı değişiklikleri yapmaları gerektiği ve çözüm yolları için harekete geçmeleri konusunda bilinç sahibi olmuşlarıdır. Ayrıca yapılan ortak çalışmalar sayesinde iletişim, yaratıcı düşünme, işbirliği ve takım çalışması becerilerini geliştirmişlerdir.