Nakil Gelen Öğrencilere Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

En son nakil kabul gününde ( 30 Kasım 2023) okulumuza gelen öğrenciler için bugün konferans salonunda bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Okulumuz rehberlik öğretmenleri Gülsüm Konyalı ve Süleyman Ünlü’nün birlikte organize ettikleri ve sundukları toplantıda okulumuza yeni gelen öğrencilere geniş anlamda bilgilendirmeler yapıldı. Okulun genel kurallarından, devam devamsızlık, sınıf geçme şartları, faaliyet, etkinlik, sosyal kulüplerimiz ve projelerimiz hakkında genel bilgiler verildi. Özellikle dikkat etmeleri gereken konuların altı çizildi, örnekler verilerek açıklamalar yapıldı. Öğrencilerden en büyük beklentimizin gösterecekleri olumlu davranışlar ve derslerinde ki başarılar olduğu vurgulandı.

Öğrencilerin de sorularının cevaplandırıldığı toplantı bir ders saati süresince devam etti.

04-12-202304-12-2023

Yayın: 04.12.2023 - Güncelleme: 04.12.2023 16:03 - Görüntülenme: 114