Okulumuz Erasmus+ Programı Stratejik Okul Ortaklıkları Projelerine bir yenisini daha ekledi.

Samsun Gazi Anadolu Lisesi olarak Avrupa Birliği  Stratejik Okul Ortaklıkları Erasmus+ faaliyetleri  kapsamında 2019-2020 döneminde hazırladığımız 'First Steps Towards Entepreneurship' başlıklı projemiz Finlandiya kordinatörlüğünde hibe almaya hak kazanmıştır. İngilizce öğretmenlerimiz Nalan Aydın, Nilgün Arıkan ve Müzik öğretmenimiz  Fikri Kerem Ekşi tarafından koordine edilecek  projemiz okulumuz ve öğrencilerimizin gelişimine önemli katkılar sağlayacaktır. Öğrencilerimiz proje ortaklarımızın ülkelerinde yapılacak olan toplantılara katılarak girişimcilik becerilerini geliştirecekler, farklı ülkelerden gelen yaşıtları ile tanışıp onların kültürleri tanıyacaklar ve  gelecekteki mesleki yaşantılarında uluslararası işbirliği yaratma konusunda bilgi sahip olacaklardır.

Proje Ortaklarımız:

Finlandiya: Lieksan Keskuskoulu

Italya: IPS "P.pi Grimaldi"

Letonya: Rigas 31. vidusskola

Yayın: 21.02.2020 - Güncelleme: 26.07.2021 22:26 - Görüntülenme: 417