Samgis Tyt-1 Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde gerçekleşen il geneli Tyt deneme sınavları bu yıl da devam ediyor.

Samgis sistemi üzerinden gerçekleşen bu sınavları okul imkanları ile sınav sonrası 10 dakika içinde değerlendirip sonuçları ilan edebiliyoruz.

Ayrıca tüm soruların çözümleri youtube’de samgisTV kanalından video formatında yayınlanmaktadır.

Soruların hazırlanması, sınav takvimine göre uygulanması, cevap anahtarlarının ve çözümlerinin yayınlanması, kitapçıkların basılması, okullara ulaştırılması gibi büyük bir ekip çalışması ile hazırlanan bu sınavlar için emek veren herkese teşekkür ediyoruz. Tüm öğrencilerin bu deneme sınavlarının arkasında büyük bir çalışma ve emek olduğunu hiç unutmamaları gerektiğini düşünüyoruz.

Samgis Tyt deneme sınavlarının ilki 24 Ekim 2023 Salı günü uygulandı.

Son sınıf öğrencilerimizin tamamının katıldığı bu sınavın geniş değerlendirme toplantısını biz okul olarak bugün gerçekleştirdik.

Konferans salonunda 12.sınıf öğrencilerimiz ve derslerine giren tüm öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşen toplantıya müdür yardımcısı İbrahim Koca başkanlık yaptı ve sundu.

Sınav sonuçları sınıf bazlı ve genel sıralama olarak ayrı ayrı değerlendirildi.

Derslere göre net ortalamaları ve toplam net ortalamaları üzerinde verilerle açıklamalar yapıldı.

Öğrencilerin kendi sonuçlarına göre eksikliklerini görmeleri ve bundan sonraki çalışmalarını ona göre planlamalarının çok daha faydalı olacağı söylendi.

Bir sonraki sınavda herkesten daha iyi sonuçlar beklendiği vurgulanarak bunun da ancak düzenli ve istikrarlı çalışmalarla mümkün olabileceği ifade edildi.

En yüksek net sayısı çıkaran öğrenciler tebrik edilerek toplantı sona erdi.

27-10-202327-10-202327-10-2023

Yayın: 27.10.2023 - Güncelleme: 27.10.2023 23:44 - Görüntülenme: 202