Seçmeli Ders Veli Bilgilendirme Semineri

Ders kitapları sayı girişlerini netleştirmek için seçmeli ders dağılımının bilinmesi gerekmektedir. Öğrenci seçmeli ders seçimlerinin öğrenci lehine doğru yapılabilmesi için velinin konuyu iyi bilmesi ve karar sürecine dahil edilmesi şüphesiz çok önem arz etmektedir.

Bu sebep ile okulumuza davet edilen veliler okul müdürü Necdet Önder tarafından seçmeli dersler hakkında bilgilendirildi. Bu seçimlerin tüm düzeyler için önemli olduğunu ama özellikle 10. sınıftan 11. sınıfa geçecek olan öğrencilerimiz için hayati önem arz ettiğini belirten Necdet Bey yönetmeliğe uygun olarak seçilebilecek dersler hakkında kapsamlı bilgiler verdi. Ardından velilerden gelen soruları cevaplandırdı.

Okul rehberlik öğretmeni Süleyman Ünlü’de seçmeli derslerin sağlıklı bir şekilde nasıl yapılacağı, bunu belirlerken nelere dikkat edilmesi gerekti gibi konularda bilgiler verdi.

Verimli güzel bir toplantı oldu. Katılım sağlayan velilerimize teşekkür ediyoruz.

06-02-202406-02-202406-02-2024

Yayın: 06.02.2024 - Güncelleme: 06.02.2024 15:26 - Görüntülenme: 76