T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAMSUN / İLKADIM - Gazi Anadolu Lisesi

Son Sınıf Öğrencilerimiz İle Genel Değerlendirme Toplantısı Yapıldı.

 

Okulumuz son sınıf öğrencilerine yönelik bir bilgilendirme semineri düzenlendi. Okul müdürü Necdet Önder’in başkanlığında düzenlenen seminere ilgili müdür yardımcısı, matematik ve edebiyat zümre başkanları, sınıf rehber öğretmenleri, ilgili rehber öğretmen ve tüm son sınıf öğrencilerimiz katıldı.

Okul müdür Necdet Önder öğrencilere öncelikli olarak bu yıl girecekleri Yks sınav çalışmaları için bizden bir isteklerinin olup olmadığını sordu. Bunun üzerine söz alan bir öğrencinin daha çok deneme sınavı istediğini söyledi. Bunun üzerine il geneli yapılan samgis deneme sınavlarının haricinde okul olarak ayrıca 10 deneme sınavı yaptığımızı ifade eden okul müdür Necdet Bey, yine de talep eden öğrencilere ekstra deneme sınavlarının yapılacağını söyledi.

Okul müdürünün konuşmalarından sonra sırasıyla müdür yardımcısı, rehber öğretmen, edebiyat zümre başkanı, matematik zümre başkanı söz alarak öğrencilere önemli hatırlatmalarda bulundular.

Genel olarak bundan sonraki zamanın çok önemli olduğu, sınava yönelik verimli çalışmalar yapmanın kaçınılmaz olduğunun önemine değinildi. Deneme sınavlarına katılmanın, sonrasında deneme sınavı sorularından çözülemeyenlerin takibinin yapılmasının çok önemli olduğu vurgulandı.

06-02-202406-02-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 06.02.2024 - Güncelleme: 06.02.2024 15:24 - Görüntülenme: 77
  Beğen | 0  kişi beğendi