Sosyal Sorumluluk Programı ve Hayat Boyu Öğrenme / Sertifikasyon Uygulama Yönergesi Değerlendirme Toplantısı

14 Şubat 2024 Çarşamba günü saat 15.40 da okulumuz konferans salonunda önemli bir toplantı gerçekleştirildi.

Okul müdürü Necdet Önder’in başkanlığında tüm idareci ve öğretmenlerin katıldığı toplantının konusu yeni yürürlüğe giren sosyal sorumluluk yönergesiydi.

Yönerge hakkında okulumuz müdür yardımcısı İbrahim Koca bir sunu gerçekleştirdi.

Sosyal sorumluluk becerilerinin geliştirilmesi adına yapılabilecek etkinlik, görev ya da projelerin hangi düzende ve aşamalarda gerçekleştirileceği ve danışmanlar olarak öğretmenlerin ne gibi görev ve sorumluluklarının bulunduğu gibi hususlar ayrıntılı olarak değerlendirildi.

Yaklaşık 80 dakika süren toplantı okul müdürü Necdet Önder’in gündeme aldığı diğer bir maddenin daha görüşülmesi ile sona erdi.

15-02-202415-02-2024

Yayın: 15.02.2024 - Güncelleme: 15.02.2024 13:28 - Görüntülenme: 92