Yeni Eğitim ve Öğretim Yılına Hazırız!

Yaz tatili sonrası 4 Eylül 2023 tarihi itibarı ile tüm öğretmenlerimizin katılımıyla hazırlık çalışmalarımıza başlayıp 8 Eylül 2023 tarihinde tamamladık.

Okulumuzdan ayrılan öğretmenlerimiz olduğu gibi aramıza yeni katılan öğretmenlerimiz de oldu. Ayrılan öğretmenlerimize tüm emekleri için teşekkür ediyoruz. Okulumuz ailesine yeni katılan öğretmenlerimize de “hoş geldiniz” diyor çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Aynı şekilde geçen yıl mezun ettiğimiz tüm öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyoruz. Ve okulumuza yerleşmeye hak kazanan 9.sınıf öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarla dolu bir lise hayatı geçirmelerini temenni ediyoruz.

Daha iyi bir sezon geçirmek amacıyla idareci ve öğretmenlerimizle bir haftalık seminer döneminde yapılması gereken tüm kurul, seminer ve toplantıları tamamladık. Gerekli planlamalar yapıldı, programlar oluşturuldu. Artık yeni sezona biz hazırız.

Yoğun geçen haftanın son gününde bir kahvaltı programıyla haftayı tamamladık. Kahvaltı öncesi okulumuz müdür yardımcısı İbrahim Çilingir’in sunduğu “İş Sağlığı ve Güvenliği” semineri de aksatılmadı.

Günün biraz hüzünlü etkinliği ise uzun yıllar aramızda olan, özverili çalışmalarıyla herkesin takdirini kazanmış matematik öğretmenimiz Didem Türkeri’nin okulumuzdan ayrılması nedeniyle düzenlenen plaket sunum programı oldu.

Okul müdürü Necdet Önder’in imzasını taşıyan plaketi okulumuz müdür yardımcıları İbrahim Çilingir ve İbrahim Koca birlikte takdim etti. Didem öğretmenimizin duygu dolu konuşması orada bulunan herkesi etkiledi. Kendilerine tekrar teşekkür ediyor yeni görev yerinde de mutluluk ve başarılar diliyoruz.

Yeni eğitim ve öğretim yılının tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimiz için hayırlı olmasını temenni eder herkese sağlık ve esenlikler diliyoruz.

10-09-202310-09-202310-09-202310-09-202310-09-202310-09-202310-09-2023

Yayın: 09.09.2023 - Güncelleme: 10.09.2023 00:17 - Görüntülenme: 411