Yeni Projemiz Onaylandı: “100.Yılda Gazi’de Cumhuriyet Gençleri”

Okulumuz öğretmenlerinin özverili çalışmalarına dayalı bir projemiz daha onaydan geçti.

100.Yılda Gazi’de Cumhuriyet Gençleri başlığını taşıyan projemiz ile amacımız gençlerimize cumhuriyet değerlerine sahip çıkmanın en önemli göstergesinin yapacakları akademik, sosyal veya kültürel tüm çalışmalarda elde edecekleri başarılar olduğu bilincinin verilmesidir.

Projemizi uygun görüp onaylayan İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlkadım Kaymakamlığı’na çok teşekkür ediyoruz.

Artık her ay okulumuzda bir “Cumhuriyet Genci” seçilecek..

Gönüllülük esası projeye destek veren matematik öğretmenlerimiz Fatma Karaçocuk ve Hasan Ergin, kimya öğretmenimiz Sinem Çiçek, fizik öğretmenimiz Soner Çabuk ile okulumuz müdür yardımcısı İbrahim Koca ve okul müdürü Necdet Önder'e çok teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyoruz.

08-12-2023

Yayın: 08.12.2023 - Güncelleme: 08.12.2023 11:58 - Görüntülenme: 198