21 st Century Skills Adaptive Qualities Of The Worlds Unstoppable Evolution

Erasmus+ 2020-2022

Mrt

'21st Century Skills: Adaptive Qualities Of The World's Unstoppable Evolution  ' başlıklı projemiz Avrupa Birliği stratejik okul ortaklıkları Erasmus+  faaliyetleri kapsamında İngiltere koordinatörlüğünde hibe almaya hak kazanmıştır. Projemiz 2020- 2023 eğitim öğretim yılları arasında proje ortaklarımız ile işbirliği içinde dünyanın geleceğini tehdit eden küresel problemler konusunda farkındalık yaratmak amacı ile çeşitli faaliyetlerle yürütülecektir. Öğrencilerimiz proje ortaklarımızın ülkelerinde yapılacak olan toplantılara katılarak farklı ülkelerden gelen öğrencilerle ortak çalışmalar yapacaklar, onların kültürlerini öğrenecekler, yabancı dil becerilerini geliştirecekler ve küresel sorunlara karşı farkındalıklarını artırarak vizyonlarını geliştireceklerdir.

Proje ortaklarımız:

İngiltere: Lewisham / Southwark Colleges

Macaristan: Budapesti Gépészeti SZC Öveges József Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

İspanya: IES ANTONI MAURA